Nieuws

Filter op thema

Filter op categorie

Aan de slag voor een gezonder bedrijfsrestaurant!

Medewerkers vitaler maken? Dan helpt het om een gezonde keuze in het bedrijfsrestaurant gemakkelijker en vanzelfsprekender te maken. In de handleiding die Veneca opstelde in het kader van het onderzoek “Het gezonde bedrijfsrestaurant” staan de vier stappen op een rij om medewerkers te verleiden een gezonde optie te kiezen.

Downloaden

Nieuwe cao contractcatering

Veneca is tevreden met de afspraken die gemaakt zijn in een nieuwe cao contractcatering. Werknemers ontvangen een loonstijging die op het gemiddelde ligt van andere sectoren en daardoor passend is bij de ontwikkelingen binnen de sector. Ook zijn er goede afspraken gemaakt op het terrein van duurzame inzetbaarheid.

Jaarbericht 2016

In het jaarbericht 2016 van Veneca staan de belangrijkste ontwikkelingen in de contractcatering op een rij. Daarnaast geeft het document een overzicht van actuele thema’s en activiteiten van Veneca.