Nieuws
Filter op thema
Filter op categorie
Aan de slag voor een gezonder bedrijfsrestaurant!
29/05/2018
Medewerkers vitaler maken? Dan helpt het om een gezonde keuze in het bedrijfsrestaurant gemakkelijker en vanzelfsprekender te maken. In de handleiding die Veneca opstelde in het kader van het onderzoek “Het gezonde bedrijfsrestaurant” staan de vier stappen op een rij om medewerkers te verleiden een gezonde optie te kiezen.
Downloaden"Mooi als mensen trots zijn op hun vak"
28/11/2018
Alice Diels werd in februari 2017 hr-directeur bij Sodexo, één van de grootste werkgevers wereldwijd. De organisatie is een geïntegreerde dienstverlener di…
Nieuwe cao contractcatering
04/06/2018
Veneca is tevreden met de afspraken die gemaakt zijn in een nieuwe cao contractcatering. Werknemers ontvangen een loonstijging die op het gemiddelde ligt…
Jaarbericht 2016
01/05/2016
In het jaarbericht 2016 van Veneca staan de belangrijkste ontwikkelingen in de contractcatering op een rij. Daarnaast geeft het document een overzicht…