Congres: Van catering naar hospitality: Samen verder!

Van ‘vooruit’ naar ‘verder’

De cateringsector is veranderd, daar is iedereen het over eens. Tijdens het congres De toekomst van de catering: Samen vooruit! op dinsdag 9 november 2021 zijn opdrachtgevers, werknemers en werkgevers de dialoog aangegaan over de toekomst van de sector. Na de eerste stappen ‘vooruit’ willen we nu samen ‘verder’. Daarom organiseren werkgevers en vakbonden maandag 11 april het congres Van catering naar hospitality: samen verder.

Catering is veranderd

De belangrijkste thema’s die tijdens het vorige congres naar voren kwamen:

• Begrip en vertrouwen tussen werknemers en werkgevers

• Vakmanschap

• Trots op de catering

• Flexibiliteit en maatwerk

Werkgevers en vakbonden hebben over de uitwerking van deze thema’s de afgelopen maanden uitgebreid met elkaar gesproken met het oog op een vernieuwde cao voor de sector: cao hospitality.

Voor iedereen uit de catering

Voor dit congres worden medewerkers, werkgevers en opdrachtgevers uitgenodigd om bijgepraat te worden in hoe bovenstaande thema’s verwerkt worden in de vernieuwde cao. Ook komen inspirerende sprekers aan het woord. Daarna is er tijd om te bespreken hoe jij tegen de vernieuwde cao aankijkt. Alles wat wordt besproken nemen de cao partners mee in de verdere uitwerking van de cao hospitality. Jouw inbreng is dus van groot belang. Denk jij mee? Daarnaast is er natuurlijk ook ruim de tijd om te netwerken met collega’s en staat er een heerlijke lunch en borrel op het menu.

Aanmelden kan hier.