Nieuws
Filter op thema
Filter op categorie
Aan de slag voor een gezonder bedrijfsrestaurant!
29/05/2018
Medewerkers vitaler maken? Dan helpt het om een gezonde keuze in het bedrijfsrestaurant gemakkelijker en vanzelfsprekender te maken. In de handleiding die Veneca opstelde in het kader van het onderzoek “Het gezonde bedrijfsrestaurant” staan de vier stappen op een rij om medewerkers te verleiden een gezonde optie te kiezen.
DownloadenOok na de coronacrisis gaan we minder vaak naar het bedrijfsrestaurant
01/07/2020
Bedrijfsrestaurants verloren in de eerste fase van de coronacrisis gemiddeld 80% van hun omzet. Nu de restaurants weer beperkt open zijn blijft het omzetverlies…
Veneca vraagt 100 miljoen extra steun voor cateraars
08/05/2020
De cateringsector is zwaar getroffen door de coronacrisis. Samen met andere sectoren in de foodketen wordt gekeken naar de consequenties voor de bedrijven…
Zo ga je toch niet met elkaar om?
16/04/2020
Tijdens deze coronacrisis is gebleken dat er veel bedrijven zijn die abrupt samenwerkingen stopzetten of niet meer betalen. Contracten worden eenzijdig…
Schoonmakers, cateraars en beveiligers laken contractbreuk (FD)
13/04/2020
Onlangs werd in het FD onze oproep gepubliceerd die wij onlangs plaatsten.
Lees hier het artikel terug op FD.nl.
Downloaden