Nieuws
Filter op thema
Filter op categorie
Nieuws
Persbericht: Gezonde lunch op werk zorgt voor daling in ziektes en uitval
13/11/2025
Een gezonde lunch aanbieden op het werk loont. Het levert gezondheidswinst op voor werknemers en is financieel aantrekkelijk voor de maatschappij als geheel.…
Veranderingen in contractcateringsector
08/09/2025
De markt van eten en drinken is voortdurend in beweging. De grenzen tussen horeca en catering vervagen en de sector ontwikkelt zich continu en ook snel.…
Verspillingscijfers vergaderlunches en kantoorborrels
11/09/2024
Veghel, 10 september 2024 – Bij banqueting (vooraf bestelde catering voor vergaderingen en evenementen) wordt 21% van het eten niet gegeten. Bij koffiebijeenkomsten e…
Verkoop vleesvervangers aan cateraars en horeca verdubbeld
15/08/2024
Plantaardige zuivel en vleesvervangers zijn in de afgelopen twee jaar stormachtig gegroeid in de Nederlandse foodservice, de sector waaronder horeca, catering…