Nieuws
Filter op thema
Filter op categorie
Aan de slag voor een gezonder bedrijfsrestaurant!
29/05/2018
Medewerkers vitaler maken? Dan helpt het om een gezonde keuze in het bedrijfsrestaurant gemakkelijker en vanzelfsprekender te maken. In de handleiding die Veneca opstelde in het kader van het onderzoek “Het gezonde bedrijfsrestaurant” staan de vier stappen op een rij om medewerkers te verleiden een gezonde optie te kiezen.
DownloadenLunchbijeenkomst Veneca: leden zetten zich in voor gezondere eetomgeving
12/12/2018
Hoe krijgen we de eetomgeving op de werkvloer gezonder? Rondom dit thema hield Veneca op woensdag 21 november 2018 in de Utrechtse Metaal Kathedraal een…
“Rol van Veneca in het Pensioenfonds is duidelijk”
27/11/2018
Hans Veltkamp vertegenwoordigt al ruim zeven jaar Veneca in het bestuur van het Pensioenfonds Horeca & Catering. Volgens hem heeft Veneca een bijzondere…
Samen op weg naar een gezonder Nederland
23/11/2018
Veneca ondertekent het Nationaal Preventieakkoord Vrijdag 23 November 2018 heeft Veneca samen met ruim zeventig partijen en staatssecretaris Blokhuis het…
"Cateraars kunnen Nederlanders gezonder maken"
26/09/2018
Gezondheidswetenschapper Liesbeth Velema onderzocht in opdracht van Veneca hoe het bedrijfsrestaurant gezonder kan. Het resultaat is een praktische handleiding…