thema's van Veneca > aanbestedingen

Aanbestedingen

 

Uw catering uitbesteden neemt u veel zorg uit handen


De Veneca-leden zijn gespecialiseerd in het verlenen van diensten voor bedrijven, overheidsinstellingen, zorginstellingen, onderwijs en inflight (vliegmaatschappijen). Gezamenlijk verzorgen zij twee miljoen maaltijden per dag.

De vereniging stelt strenge eisen aan haar leden, zoals het hebben van een Cercat-certificatie gebaseerd op ISO 9001, naleving van de contractcatering-cao, werken op basis van de Hygiënecode contractcatering en het toepassen van de algemene voorwaarden en de gedragscode.

Kiezen voor een Veneca-bedrijf is kiezen voor uitstekende catering:

 

Europees aanbesteden

Europees aanbesteden van cateringdiensten is voornamelijk van belang voor overheidsorganisaties. Heeft u te maken met Europese aanbestedingsregels? Veneca heeft een praktische handleiding ontwikkeld. Ook stelt Veneca u de gids voor de meest voordelige offerte beschikbaar. Deze kunt u hieronder downloaden.

 

Cateringdiensten Euopees aanbesteden

Zo eenvoudig kunt u het zelf!

Brochure Europees aanbesteden

 

Gids meest voordelige offerte

Ferco: januari 2006

Gids voor de economisch voordeligste offerte inzake contractcatering

 

Raad en Europees Parlement stellen nieuwe aanbestedingsrichtlijnen vast

Nadat het Europees Parlement op 15 januari het nieuwe wetgevingspakket tot modernisering van het Europees aanbestedingsrecht had goedgekeurd, is dat pakket definitief vastgesteld na goedkeuring door de Raad op 11 februari 2014. Het pakket bestaat uit drie richtlijnen: één ter vervanging van de Richtlijn klassieke overheden 2004/18/EG, één ter vervanging van de Richtlijn nutssectoren 2004/17/EG en één geheel nieuwe Richtlijn concessies. Het pakket beoogt onder meer MKB-bedrijven betere toegang te verlenen tot overheidsopdrachten en bevat verder regels tot verkorting van termijnen en met betrekking tot het wijzigen van contracten gedurende de looptijd.

 

Voor meer informatie klik hier

Bron: NautaDutilh

 

AANBESTEDINGSROUTE CONTRACTCATERING

 

Voor het opstellen van een aanbesteding voor contractcatering kunt u terecht op: www.veneca.nl/arc

 

Belangrijkste wijzigingen Aanbestedingswet ten opzichte van Bao + Wira

 

Klik hier om het bestand te openen

 

 

Nieuwe aanbestedingswet: wat is er veranderd?

 

Klik hier om het bestand te openen