Nieuws
Filter op thema
Filter op categorie
Aan de slag voor een gezonder bedrijfsrestaurant!
29/05/2018
Medewerkers vitaler maken? Dan helpt het om een gezonde keuze in het bedrijfsrestaurant gemakkelijker en vanzelfsprekender te maken. In de handleiding die Veneca opstelde in het kader van het onderzoek “Het gezonde bedrijfsrestaurant” staan de vier stappen op een rij om medewerkers te verleiden een gezonde optie te kiezen.
DownloadenFMN-Podcast met voorzitter Kees van der Waaij
05/10/2020
Afgelopen woensdag heeft onze voorzitter Kees van der Waaij meegewerkt aan een interview voor FMN-Podcast samen met de voorzitter van OSB en de Nederlandse…
Facilitaire branches op zoek naar nieuwe koers
15/09/2020
Effecten covid-19 op schoonmaak, beveiliging, catering en verhuizen In het blad ‘Verhuizen’, nummer 4 (september 2020) wordt onder andere onze…
Protocol voor contractcatering
20/07/2020
Samen met SCC hebben wij vanwege de coronacrisis sinds begin april een protocol opgesteld. Met dit protocol willen we ervoor zorgen dat bezoekers van bedrijfsrestaurants…
Ook na de coronacrisis gaan we minder vaak naar het bedrijfsrestaurant
01/07/2020
Bedrijfsrestaurants verloren in de eerste fase van de coronacrisis gemiddeld 80% van hun omzet. Nu de restaurants weer beperkt open zijn blijft het omzetverlies…