Appèl neemt aandelen SAB Catering over

Vanaf 17 april 2019 verkoopt SAB Catering haar aandelen aan Appèl Holding te ‘s-Hertogenbosch. SAB Catering verzorgt op meer dan 180 locaties de catering en is gespecialiseerd in bedrijfscatering. Daarnaast zorgt zij met dochter FM at Work voor de facilitaire dienstverlening.

Krachtenbundeling en groeikansen

Appèl Holding is de moedermaatschappij van zowel onderwijscateraar Markies Catering als bedrijfscateraar Appèl. Eigenaar Geert van de Ven ontwikkelde ons familiebedrijf tot wat deze nu is. SAB Catering valt straks met FM at Work als dochteronderneming onder Appèl Holding en blijft onder eigen naam opereren. De overname past uitstekend in onze strategie om verder te groeien als toonaangevende en creatieve bedrijfs- en onderwijscateraar in Nederland. Door deze strategische krachtenbundeling willen wij onze positie in de cateringbranche verstevigen en verder uitbouwen. Daarnaast profiteren we van gedeelde kennis op het gebied van concepten, duurzaamheid, vitaliteit en innovatie waardoor we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Veel vertrouwen

In de aansturing van SAB Catering vinden geen directe wijzigingen plaats. Medewerkers op locatie blijven in dienst van SAB Catering. De komende maanden wordt er gewerkt aan een plan van aanpak om de back-office in de toekomst te integreren in ’s-Hertogenbosch, waar wij in oktober 2018 een gloednieuw belevingscentrum hebben geopend. Hans van Heel, directeur van SAB Catering: “Wij zien de toekomst en samenwerking door deze overname met veel vertrouwen tegemoet. Appèl is een zeer betrouwbare en flexibele partner waarmee we onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen”.

“Wij zien de toekomst en samenwerking door deze overname met veel vertrouwen tegemoet. Appèl is een zeer betrouwbare en flexibele partner waarmee we onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen”.